От доста време вече се говори за Индиана Джоунс 5, защото

...
От доста време вече се говори за Индиана Джоунс 5, защото
Коментари Харесай

Харисън Форд ще бъде подмладен за Индиана Джоунс 5

От много време към този момент се приказва за  " Индиана Джоунс 5 ", тъй като се чака това да бъде последният филм за приключенеца, в който ще забележим Харисън Форд.
 Харисън Форд, киновселената на Marvel и ролята, в която ще влезе
Харисън Форд влиза в киновслената на Marvel

Ето и в каква роля

До момента обаче не знаехме съвсем нищо към сюжета. Само, че фотосите текат и Мадс Микелсен ще взе участие, като най-вероятната му роля е на изверг.

Благодарение на списание Empire обаче получаваме първи взор към петия филм и разбираме някои забавни детайлности. Оказва се, че в  " Индиана Джоунс 5 " ще бъде използвана специалната технология за подмладяване за бъде подмладен 80-годишния Харисън Форд.

Същото нещо се случи и в The Irishman на Мартин Скорсезе, където Робърт де Ниро и Ал Пачино също бяха подмладени за задачите на кино лентата. Режисьорът Джеймс Манголд прецизира, че подмладяването на Форд ще бъде единствено за откриващата сцена на кино лентата, където действието ще се развива през 1944 година

Там Индиана Джоунс ще се е забъркал в неприятности с нацистите. След това обаче ще се случи нещо и действието ще се придвижи над 20 години по-късно - през 1969 година Загатнато е, че дейностите във кино лентата ще се развиват на фона на конкуренцията за Космоса и коя страна прати първа хора на Луната.
 Стивън Спилбърг,
Стивън Спилбърг се отхвърля от " Индиана Джоунс 5 "

Ето и кой ще го замести

Разбираме и че Мадс Микелсен в действителност ще бъде изверг. Той ще изиграе персонаж на име Волер, който в действителност е въодушевен от действително действителен човек - Вернер декор Браун, нацист, трансформирал се в инженер от NASA. Фийби Уолър-Бридж пък ще бъде в ролята на кръщелницата на Индиана Джоунс. Очакванията са " Индиана Джоунс 5 " да бъде по кината от 30 юни 2023 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР